Tilmelding

Harpe 

Vesterlund Musikkursus 25. juni til 1. juli

Til forsidenKontakt os

Vi er meget glade for at kunne tilbyde pladser på harpe på Vesterlund Musikkursus! Som harpenist ved du dog nok allerede, at harpen på mange måder er et lidt særligt instrument. Derfor er der også nogle særlige ting, der gør sig gældende for tilmelding og deltagelse på harpe.

SÆRLIGE REGLER FOR TILMELDING (HARPE)
  • Vi har både tilmelding på stor og lille harpe. Det er en forudsætning, at der kommer mindst én tilmelding på stor harpe, for at vi kan have harper med på årets kursus. Kommer der således kun tilmeldinger på lille harpe, kan vi ikke have harpe med på årets kursus. Derfor vil tilmeldte deltagere på harpe få endelig besked om, hvorvidt der kommer harpe med eller ej efter tilmeldingsdeadline (1. april).
  • Det er en vigtig forudsætning, at du har spillet sammen med andre før. Du behøver ikke at have spillet i orkester, men du skal i hvert fald have spillet kammermusik med en eller flere.
  • Alle harpenister skal medbringe deres eget instrument og som udgangspunkt selv sørge for transport. Vi kan ikke hjælpe med at skaffe instrumenter, men vi vil gerne hjælpe med transport, hvis det viser sig nødvendigt
  • Harpen er et instrument, der slet ikke spiller med på alle værker i orkestrene. Dette gør sig også gældende på Vesterlund. Men frygt ikke – for vi har sammensat et helt særligt program til lige netop deltagere på harpe. Såfremt der er tilmeldinger nok, vil harpedeltagere på stor harpe komme til at spille med på minimum et værk i symfoniorkesteret. Muligvis gælder det også deltagere på lille harpe, men dette kan vi ikke garantere. Derudover kommer alle harpedeltagere til at spille harpeensemble sammen, og der er desuden rig mulighed for kammermusik med andre deltagere.

Tilmeldingen åbner 3. januar kl. 8!

Har du spørgsmål til tilmeldingen, kan du lede efter svar på vores FAQ-side eller skrive til annemarie@musik-ungdom.dk

Tidspunkt: 25. juni til 1. juli 2023

Sted: Vesterlund Efterskole

Pris: 3.500 kr. pr. deltager

+ Ekstra energitillæg 2023: 200 kr. pr. deltager

Tilmeldingsfrist: 1. maj kl. 20.00 (Vær opmærksom på, at tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet)

VIGTIGT! Når du har udfyldt formularen, modtager du en mail fra os som kvittering. Først når du har mailen, kan du være sikker på, at vi har registreret din tilmelding. 

Klik på den grønne knap med dit instrument og udfyld formularen

Obs!

Tilmeldingen er bindende efter betaling

FAQ

Venteliste 2023

  • VIGTIGT! Denne venteliste er for alle, der IKKE nåede at få en plads på Vesterlund 2023. Du skal altså kun udfylde denne formular, hvis der IKKE er flere pladser i din instrumentgruppe. Vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en ledig plads.
  • Hvis du spiller på flere instrumenter, kan du skrive det her, og dermed øge dine chancer for at komme med på kurset