Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /customers/2/7/d/vesterlundmusik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/gravitydivi-forms-customizer-module/includes/modules/GravityDivi/GravityDivi.php on line 296 Om lærerne - Vesterlund Musikkursus

På Vesterlund er det de 14 kvalificerede instruktører, der former og driver kurset. De kender miljøet og sikrer, at deltagere på alle niveauer kommer hjem med fornyet spilleglæde og energi til at fortsætte deres liv i musikken. For at sikre alles udvikling, sætter Vesterlund en ære i, at prioritere alle instrumentgrupper. Derfor får alle grupper tildelt en instruktør, der vil vejlede dem gennem hele kurset.

Alt nodemateriale vil blive uddelt ved ankomst til Vesterlund.

Tone Sundgård Anker

Tone Sundgård Anker

Horn

Uddannet ved Norges Musikhøjskole, Der Staatliche Hochschule für Musik, Tyskland, samt ved Musikkonservatorium Winthertur i Schweiz. Tone Sundgård Anker har siden 1996 været ansat som solohornist i Odense Symfoniorkester.

Derudover spiller hun fast i kammermusikensembler, og er flere ganger gange blevet benyttet som solist med Odense Symfoniorkester. Desuden underviser hun ved Odense Musikskole og MGK, samt ved Syddansk Musikkonservatorium. Hun har undervist på Vesterlund Musikkursus siden 2005.

Bente Errebo Nielsen

Jeppe Lindberg Nielsen

Trompet

Jeppe Lindberg Nielsen har siden 2016 været fastansat som solotrompetist i Det Kgl. Kapel, der har hjemme i Operaen på holmen og Det Kgl. Teater på Kgs. Nytorv.

Jeppe er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Jeppe var også i en kortere periode udvekslingsstuderende hos den berømte trompetist, Reinhold Friedrich i Karlsuhe, Tyskland.

Som gæst spiller Jeppe jævnligt med DR SymfoniOrkestret, Aalborg Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps, CPH Phil, Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester, Malmö Symfoniorkester og Oslos Filharmoniske Orkester. 

Ivar Bremer Hauge

Ivar Bremer Hauge

Violin
Ivar har studeret i Tyskland hos professor Tibor Varga og i USA hos professor Joseph Gingold. Har spillet koncerter i USA og i store dele af Europa. Ivar Bremer Hauge har undervist ved Norges Musikhøjskole, og var 1. koncertmester i Helsingborg Symfoniorkester. Ivar Bremer Hauge er i dag 3. koncertmester i Danmarks Underholdningsorkester.
Signe Madsen

Signe Madsen

Violin
Signe begyndte at spille violin som 6-årig efter Suzuki metoden, og har siden studeret i London og USA. Hun blev som 20-årig ansat i Århus Symfoniorkester som koncertmester for 2. violin gruppen, og har siden 1998 været ansat som 2. koncertmester i Odense Symfoniorkester. Signe Madsen er meget aktiv som kammermusiker i Århus Sinfonietta og Århus Bach Selskab, samt medstifter af Mira Kvartetten.
Andreas Hjort Jessen

Andreas Hjort Jessen 

Kontrabas
Andreas startede sin musikalske karriere i de rytmiske øvelokaler med en række forskellige bands og har turneret land, rige og udland rundt. Omkring 2010 blev han fanget af den klassiske musik og et år senere kom han ind på Det Kongelige Musikkonservatorium i København. Han har studeret hos Michal Stadnicki, Joel Gonzales og taget masterclasses med navne som Dan Styffe og Enrico Fagone. I dag ses han dagligt i symfoni- og operaorkestre og kammermusikalske sammenhænge rundt omkring i Danmark og Øresundsregionen.
Astrid Christensen

Astrid Christensen

Bratsch
Astrid er uddannet i København på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Josef Kodousek. Studerede videre på Hochschule für Musik i Wien hos Professor Sigfried Führlinger. Hun var fastansat ved Det Kongelige Kapel i 1989 – 1994, og har derefter været ansat i DR Symfoniorkestret. Derudover er Astrid Christensen fast medlem er kammermusikensemblet Trio Sono.
Kristian Nørby

Kristian Nørby

Cello
Kristian er uddannet i Odense på Det Fynske Musikkonservatorium hos Morten Zeuthen og Niels Ulner, videre studier hos professor Asger Lund Christiansen. Har siden 1994 været ansat i Det Kongelige Kapel og har sideløbende været aktiv som underviser og kammermusiker.
Kirsten Thomsen

Jørgen Bracht Nielsen

Fagot

Jørgen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Asger Svendsen og havde i 1999 debut, som den første fagottist i 30 år. I studietiden deltog Jørgen i masterclasses og kurser med Daniele Damiano, solofagot i Berliner Philharmonikerne, Knut Sönstevold og Milan Turkovic.

Jørgen er til dagligt 2. solofagottist i Det Kongelige Kapel og er endvidere medlem af Royal Danish Winds og fagotkvartetten Fagotten Dreams.

Florián Navarro

Florián Navarro

Klarinet
Klarinettist og saxofonist, født i Argentina, bosat i Danmark i 1989. Underviser til daglig på Aarhus Musikskole og er medlem af Jutlandia saxofonkvartet. Er tilknyttet Aarhus Symfoniorkester, Randers Kammerorkester, Aarhus Sinfonietta, Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Teater, Fredericia Teater og Det Jyske Musikkonservatorium. Klarinetinstruktør på Vesterlund Musikkursus siden 2002.
Lars Hastrup

Lars Hastrup

Trombone

Lars er uddannet fra Jysk Musikkonservatorium med Rolf Sandmark som hovedfagslærer. Ansat i Livgardens Musikkorps som basunist og euphoniumspiller 1989-1996. Tivolis Big Band 1996-. Desuden længerevarende kontrakter i bl.a. Det Kongelige Kapel, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Copenhagen Phil. Ansat i Chiles Nationale Symfoniorkester 2007-2008. Har undervist på masterclasses i bl.a. Kina og Sydamerika, og har undervist på Vesterlund siden 2001.

Henrik Chaim Goldschmidt

Henrik Chaim Goldschmidt

Obo

Henrik har spillet musik hele livet og blev allerede som 19-årig ansat som musiker i Odense Symfoniorkester. I 1985 vandt han stillingen som solo-oboist i Det Kongelige Kapel i København, og siden 2003 er han leder af og initiativtager til The Middle East Peace Orchestra. I 2011 valgte Henrik at stifte ’Goldschmidts Musikakademi’, som er en gratis musikskole for børn på Nørrebro i København. Goldschmidt har modtaget Dansk Musiker Forbunds Hæderspris, og blev i 2015 kåret af P2 som ’Årets Ildsjæl’.

Ole Visby

Ole Visby

Saxofon
Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har mange års undervisningserfaring. Han er fast medlem i flere grupper: TipToe Bigband, BSD+B, Pink Floyd Project, The Bigband, FLUX. Derudover har Ole Visby spillet med: Aarhus Jazz Orchestra, N J Steens Monday Night Big Band, StoRMChaser, Fredericia Teater, Odense Symfoniorkester, Kasper Bai.
Jorunn Solløs

Jorunn Solløs

Tværfløjte
Jorunn Solløs er født i Drammen i Norge og fik sin første musikalske oplæring i Krokstad Skolekorps. Senere fulgte musikuddannelse på St. Hallvard Musikgymnasium samt på musikkonservatoriene i Stavanger og Aarhus. Jorunn har været ansat som fløjte- og piccolofløjtenist i Sønderjyllands symfoniorkester siden 2004 og er desuden medlem og stifter af blæserkvintetten Kirin Winds, som blev stiftet af fem musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Kvintetten blev dobbelte prisvindere ved P2’s kammermusikkonkurrence i 2009 og har siden været et meget efterspurgt ensemble.
Per Jensen

Per Jensen

Slagtøj

Per har været ansat ved Det Kongelige Kapel siden 1982.  Han er medlem af Collegium Musicum samt Royal Dansh Brass. Derudover er Per Jensen underviser ved Københavns Musikskole, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Det Jyske Musikkonservatorium og Tivoligarden. Han har undervist på Vesterlundkurset siden 1983.