FAGOT – LARS

FAGOT: ​Jørgen er desværre ikke med i 2024 – men i stedet kommer Lars Mathiesen. Lars begyndte at spille fagot på Randers Musikskole, og har efterfølgende studeret på konservatorierne i Århus, Stockholm, København og Odense hos blandt andre Mogens Mogensen, Morten Østergaard og Sebastian Stevensson. Lars har spillet med samtlige danske symfoniorkestre, Randers Kammerorkester, Malmö Symfoniorkester, Helsingborg Symfoniorkester samt Livgardens Musikkorps og Det Kongelige Kapel, og siden 2018 har Lars været fastansat i Odense Symfoniorkester.

HARPE

HARPE: Mette har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Sonja Gislinge, på Indiana University i USA hos Susann McDonald samt på solistklassen i Århus. Efter sin debut assisterede hun i alle landets orkestre, indtil hun i 2022 blev ansat i Aalborg Symfoniorkester. Mette har været med til at oprette Århus Sinfonietta, og hun har optrådt som solist med bl.a. Århus Sinfonietta, Randers Kammerorkester, Sundsvall Kammerorkester og Aalborg Symfoniorkester.

BAS

KONTRABAS: Andreas startede sin musikalske karriere i de rytmiske øvelokaler med en række forskellige bands, hvor han turnerede i både ind- og udland. Omkring 2010 blev han fanget af den klassiske musik, og et år senere kom han ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Her studerede han hos Michal Stadnicki og Joel Gonzales, og i dag er Andreas ansat i Odense Symfoniorkester.

HORN

HORN: Tone er uddannet ved Østlandets Musikkonservatorium, Der Staatliche Hochschule für Musik i Tyskland, samt ved Musikkonservatorium Winthertur i Schweiz. Hun har siden 1996 været ansat som solohornist i Odense Symfoniorkester, hvor hun flere gange har spillet som solist. Tone er en aktiv kammer-musiker, og derudover underviser hun ved Odense Musikskole og MGK samt Syddansk Musikkonservatorium.

TROMBONE

TROMBONE: Lars er uddannet fra Jysk Musikkonservatorium med Rolf Sandmark som underviser. Han var ansat i Livgardens Musikkorps som basunist og euphoniumspiller fra 1989-1996, og han har spillet i Tivolis Big Band siden 1996.

Fra 2007-2008 var han ansat i Chiles Nationale Symfoniorkester. Desuden har Lars siddet på længerevarende kontrakter i både Det Kongelige Kapel, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Copenhagen Phil.