HARPE

HARPE: Det er nye tider på Vesterlund Musikkursus. For første gang nogensinde har vi i år mulighed for at tilbyde pladser på harpe. Og til at undervise de unge harpenister har vi været så heldige at få Mette Nielsen fra Aalborg Symfoniorkester med i instruktørgruppen.

2

HORN: Tone Sundgård Anker kommer fra Norge. Siden 1996 har hun været solohornist i Odense Symfoniorkester. Hun har studeret i Oslo, Tyskland og Sveits, bl.a hos Francis Orval.
Tone har undervist i mange år, bl.a ved Det Jyske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium, Odense Musikskole og MGK. Hun har vært horninstruktør på Vesterlund siden 2005.

TROMBONE

TrROMBONE: Lars er uddannet fra Jysk Musikkonservatorium med Rolf Sandmark som hovedfagslærer. Ansat i Livgardens Musikkorps som basunist og euphoniumspiller 1989-1996. Tivolis Big Band 1996-. Desuden længerevarende kontrakter i bl.a. Det Kongelige Kapel, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Copenhagen Phil. Ansat i Chiles Nationale Symfoniorkester 2007-2008. Har undervist på masterclasses i bl.a. Kina og Sydamerika, og har undervist på Vesterlund siden 2001.

FAGOT

FAGOT: Jørgen Bracht Nielsen er ny fagotinstruktør på Vesterlund. Jørgen er uddannet på musikkonservatoriet i København hos Asger Svendsen og har været ansat i Det Kongelige Kapel siden 1999. Jørgen spiller en del kammermusik med Ensemble Mutatis, Fagotten Dreams og Det Kgl Kapels Blæserkvintet