HARPE

HARPE: Mette har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Sonja Gislinge, på Indiana University i USA hos Susann McDonald samt på solistklassen i Århus. Efter sin debut assisterede hun i alle landets orkestre, indtil hun i 2022 blev ansat i Aalborg Symfoniorkester. Mette har været med til at oprette Århus Sinfonietta, og hun har optrådt som solist med bl.a. Århus Sinfonietta, Randers Kammerorkester, Sundsvall Kammerorkester og Aalborg Symfoniorkester.

BAS

KONTRABAS: Andreas startede sin musikalske karriere i de rytmiske øvelokaler med en række forskellige bands, hvor han turnerede i både ind- og udland. Omkring 2010 blev han fanget af den klassiske musik, og et år senere kom han ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Her studerede han hos Michal Stadnicki og Joel Gonzales, og i dag er Andreas ansat i Odense Symfoniorkester.

HORN

HORN: Tone er uddannet ved Østlandets Musikkonservatorium, Der Staatliche Hochschule für Musik i Tyskland, samt ved Musikkonservatorium Winthertur i Schweiz. Hun har siden 1996 været ansat som solohornist i Odense Symfoniorkester, hvor hun flere gange har spillet som solist. Tone er en aktiv kammer-musiker, og derudover underviser hun ved Odense Musikskole og MGK samt Syddansk Musikkonservatorium.

TROMBONE

TROMBONE: ​Kasper har været solobasunist i Det Kongelige Kapel siden 2008. Inden da var han ansat i DR UnderholdningsOrkesteret.

Kasper har undervist det meste af sit liv og er p.t. ansat i Tivoligarden som basunlærer. Desuden er han medstifter af Den Danske Basunkvartet og dyrker masser af kammermusik.

FAGOT

FAGOT: Jørgen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos docent Asger Svendsen. Han spillede sin debutkoncert i 1999, hvorefter han også vandt stillingen som 2. solo-fagot ved Det Kongelige Kapel, hvor han har været ansat siden. Jørgen har desuden deltaget i masterclasses og sommerkurser med Daniele Damiano, Milan Turkovic og Knut Sønstevold.